Wil jij weten of je alles nog goed hoort?

Doe hier de korte hoortest en maak kans op een huiskamerconcert van de winnaar van The Voice Senior. Wij adviseren je deze test uit te voeren op een mobiele telefoon of een tablet en je volume in te stellen op 50%.
Bekijk de spelvoorwaarden
Deze The Voice Senior hoortest is indicatief. De test geeft weer welke tonen (piepsignalen) je hoort, maar bepaalt niet hoe goed je bijvoorbeeld spraak kunt horen in ruis. Aan het einde van de test krijg je direct te zien hoeveel tonen je hebt gehoord. Wanneer uit de test blijkt dat je geluiden mist, zou er sprake kunnen zijn van beginnend hoorverlies. Laat bij een niet goede uitslag je gehoor verder onderzoeken door een uitgebreide hoortest te doen bij een audicien van Hans Anders.

Kun je de huidige toon horen?

Toon 1 - 500 HZKlik op ‘Ja’ als je de huidige toon kunt horen.
Hoor je niets? Blijf dan wachten tot de volgende toon.

Dank je wel voor je deelname!

Resultaat van je korte hoortest is:Voldoende
Toon 1
Toon 2
Toon 3
Toon 4
Jij hoort 3 van de 4 tonen, dat betekent dat jouw gehoor redelijk tot goed is. Houden zo! Je gehoor speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven. Bij het luisteren naar je favoriete muziek, in het verkeer, bij een goed gesprek of op een feestje.
Maak hier kans op een huiskamerconcert van de winnaar van The Voice Senior!Op 14 september is de grote finale van The Voice Senior! Wil jij kans maken op een concert van de winnaar bij jou thuis, voor jou, je familie en vrienden op zaterdag 29 september? Vul dan hier je gegevens in. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.Doe mee en maak kans
Laat je gehoor uitgebreid testenGehoorverlies of gehoorbeschadiging kan ontstaan door hard geluid (boven de 80 decibel). Bescherm daarom je gehoor altijd goed. Maar wist je dat je gehoor naarmate je ouder wordt, ook verslechterd? Veel ouderen krijgen daar vroeg of laat mee te maken. Ruim eenderde van de 65 plussers heeft last van gehoorverlies. Heb je toch twijfels over je eigen gehoor of het gehoor van je partner? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende hoortest.Maak een afspraak bij Hans Anders